Menu Premium
Loading...

Anthem Preview: “Hebben we hier te maken met een Destiny 2 kloon?”

07/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een tijdje stil geweest rond BioWare en hun nieuwe project, Anthem. Mogelijk wilden EA en BioWare de ‘shitstorm’ die losbrak na de demo van de game op de afgelopen E3, even laten zakken. De beelden die in Los Angeles werden vertoond, vonden velen te gemakkelijk en vooral te generiek. Met de kwaliteit van Dragon Age en Mass Effect in het achterhoofd verwachten BioWare-fans meer. En of je het nu met die kritiek wel of niet eens was, de game haalde door de ophef niet echt de spotlights. Andere krakers gingen er met die shine vandoor, terwijl Anthem de E3 ervoor nog een van de openbaringen was.

Gaan de fans van BioWare eindelijk weer blij worden?

Onlangs produceerde BioWare twee live streams die meer inzicht gaven in de (nieuwe?) koers die BioWare heeft ingezet met Anthem. Eentje tijdens de Paris Gaming Week en eentje vanaf de burelen van BioWare zelf. Deze laatste stream toonde ook de verbeterde graphics die de game nu bezat. Steven en Jelle bekeken de streams en geven in dit item hun gemoedstoestand weer. Beiden zijn immers groot fan van BioWare en Steven houdt ook erg van de Destiny-insteek die Anthem volgens veel gamers heeft.

Anthem van de radar verdwenen

Wat heeft BioWare voor de twee (en dus jullie) in petto? Zijn er sinds de E3 enkele coole nieuwe features bijgekomen? En krijgen we nu eindelijk ook de gevechten echt goed te zien? Gevechten tegen CPU’s die zich beter verweren dan de vijanden die zich op de E3 als makke lammetjes naar de slachtbank lieten leiden. Steve en Jelle hebben lasoogjes van het bekijken van de streams en staan klaar om jullie meer over Anthem te vertellen. Een game die een beetje van de radar is verdwenen en nu de kans krijgt om weer terug in de spotlights te geraken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch