Menu Premium
Loading...

Anthem E3 2017 Preview

27/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijdje geleden dat het Mass Effect: Andromeda debacle plaatsvond. Iedereen vroeg zich af waarom het A-Team van Bioware niet betrokken werd om dit de beste game ooit te maken. Tijdens de E3 2017 gaven ze daar antwoord op met de indrukwekkende trailer van Anthem. Uiteraard komt de game niet in dit jaar uit, dus het is nog even wachten totdat we kunnen zien of deze trailer helemaal opgepoetst is, of de daadwerkelijke gameplay is. Gelukkig zitten Emiel en Melle klaar om voorspellingen te doen in Anthem E3 2017 Preview.

De reden waarom Bioware’s A-Team niet aan Mass Effect: Andromeda kon werken

Ondanks dat het geen exclusive is, werd tijdens de Microsoft persconferentie op de E3 2017 Anthem gepresenteerd. Een filmische trailer met gameplay om het vermogen van de Xbox One X tentoon te stellen. Een indrukwekkend grafisch hoogstandje, waarin loot zoekers in Iron powered exoskeletons door een jungle vliegen en in teams alles kapot schieten. Jawel, een hoop elementen van dingen die in de afgelopen jaren tof waren bij elkaar gegooid. Alle prikkels die je nodig hebt helemaal hyped te worden als je fan bent van Destiny, Iron Man, Horizon Zero Dawn, Mass Effect, of een heleboel andere dingen. Het kan zomaar een gigantisch succes worden, maar het pakt niet altijd even goed uit als je de checklist die voortvloeit uit doelgroeponderzoek aan het afvinken bent. Juist wanneer trailers zo enthousiasmeren, slaat teleurstelling het hardst toe. Gelukkig hebben we nog alle tijd om de verwachtingen te finetunen en helpen Emiel en Melle je er graag bij.

Zoals het nu oogt, belooft het een knaller van een game te worden. Helaas weten we allemaal hoe misleidend trailers kunnen zijn en wie weet dat beter uit te lichten dan Melle? Nou, wie dan? Precies, niemand. Ervaar samen met Emiel de keiharde reality check over de mogelijke hymne van 2018 in de Anthem E3 2017 Preview.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch