Menu Premium
Loading...

Anthem Preview: “BioWare heeft minimaal nog een jaar nodig”

31/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het spel waar toch wel een groot aantal spelers maanden lang op heeft moeten wachten. We hebben het hier over niemand minder dan Anthem. Het spel dat door BioWare ontwikkelt is, je kent ze vast wel van Star Wars: The Old Republic en de Mass Effect serie. Hoe is de demo bevallen bij de heren Daan en Koos? Zijn zij de nieuwe Iron Man geworden in hun Javelin pakken? Of zijn ze misschien niet helemaal tevreden over de huidige staat van het spel. Je ziet dit en meer in deze review.

Het vliegen voelt fantastisch

Als er iets is wat goed aan voelt in Anthem, dan is het het vliegen wel. Je voelt je zo vrij terwijl je in een metalen pak door de lucht heen fladdert op weg om je baan vrij te knallen van vijanden. Je kunt op twee manieren vliegen door de lucht. “In-motion” en “hover”. En als je ook nog eens wat mensen moet ontwijken dan kun je ook altijd nog gek doen met een barrel rol hier en daar.  Het vliegen, wat een groot deel van het spel inneemt, werkt in ieder geval al aardig goed.

Anthem kent ook negatieve kanten

Helaas hebben we ook een hoop negatieve aspecten aan Anthem gezien. Zo heeft het spel nog steeds verschrikkelijk veel bugs en fouten erin zitten. Ook de servers zijn vaak overbelast geweest omdat ze de spelers niet aankonden. En dan hebben we het nog niet over de loading screen gehad, deze duurde soms gewoon minimaal tien minuten om een potje in te komen. Dan kun je wel een VIP Demo aanbieden, maar dan moet je er wel vanuit kunnen gaan dat je kunt spelen. Op 1 februari zal er nog een demo uitgegeven worden die toegankelijk is voor alle spelers. Die kun je tot en met 3 februari spelen.

Anthem zal verschijnen op 22 februari voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch