Menu Premium
Loading...

Anno 2070 Complete Edition Review

13/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Anno 2011 kwam anno 2070 uit. Anno 2013 komt er een complete editie uit, waarin alle DLC zit zoals bijvoorbeeld de Deep Ocean DLC. Het is de bedoeling de city-building fans die niet zo’n fan zijn van de laatste SimCity, over te laten stappen op de Anno reeks. Zou het een goede keuze zijn om deze overstap te maken of is Anno 2070 meer iets uit anno 1998. Je hoort het van Skate en Melle, die al ver in de toekomst zitten met hun steden, in de Anno 2070 Complete Edition Review.

Als je al eerder een Anno game hebt gespeeld, weet je dat het normaal draait om het verleden. Houten huisjes bouwen en zo langzaam jouw civilisatie opbouwen. Titels als Anno 1602, Anno 1503, Anno 1701 en Anno 1404 verraden al in welke tijd het afspeelt en dat is best een tijdje terug. Ubisoft is daar vanaf gestapt met de Anno reeks. In Anno 2070 speel je niet in het verleden, maar het speelt zich af in de toekomst.

Waarom ze steeds van die random jaartallen hebben? Dat is omdat ze opgeteld allemaal dezelfde uitkomst hebben: 9. Waar je in het verleden vrijwel dezelfde type setting had, ga je nu de toekomst in. Dit neemt natuurlijk vele risico’s met zich mee. Het grote verschil met het andere concurrerende city-builder, SimCity, is dat je hierbij ook te maken krijgt met omliggende steden. Dan bedoelen we niet op de SimCity manier. Je kunt natuurlijk handelen in Anno, maar in tegenstelling tot SimCity is het in Anno toch wel nodig om wat vuurkracht klaar te hebben liggen voor het geval een ander land of stad het gevecht met je aangaat.

Anno 2070 is voor veel mensen een enorm uitgebreide versie van SimCity waarin je naast een stad bouwen, ook veel RTS-elementen tegen zult komen. Wat heb je liever in je PC zitten? SimCity of Anno 2070? Skate en Melle zijn achter hun PC vandaan gekropen om jou te vertellen over Anno 2070 in de Anno 2070 Complete Edition Review.

Ontwikkelaar: Ubisoft Blue Byte
Uitgever: Ubisoft
PlatformPC

Anno 2070 Complete Edition Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch