Menu Premium
Loading...

Anno 1800 Review: “Een hoogtepunt in de Anno serie”

24/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Anno is terug! Deze keer speelt de game zich af in de negentiende eeuw en brengt wat nieuwe innovaties voor de serie. Voor Boris een terugkeer van een oude vriend een voor Emiel een kans om de serie eindelijk te proberen. Beide zijn goed te spreken over deze game en kunnen er niet meer van af blijven. Hoor hun conclusies in de Anno 1800 Review: “Een hoogtepunt in de Anno serie”!

Dit is de eerste Anno voor Emiel

Emiel heeft nog nooit deze serie een kans gegeven. Dit is raar, want zelf noemt hij zich een groot city builder fan. Nu moest hij Anno toch echt een kans geven en spijt heeft hij er niet van. Hij is vooral te spreken over hoe complex de game is, terwijl het niet zo over komt. Beetje bij beetje leert Anno 1800 de inner workings van het runnen van een city. Dit heeft ervoor gezorgd dat Emiel als leek nu ook een groot liefhebber is geworden van de serie. Hij heeft al velen uurtjes erin zitten en gaat nog zeker terug komen voor meer.

Boris vindt Anno 1800 misschien wel de beste van de serie

De lucht is blauw, het gras is groen en Boris houdt van Anno! Anno 1404 was altijd zijn favoriet geweest, zonder twijfel. Nu weet hij het niet meer zo zeker, want Anno 1800 komt heel dichtbij en is misschien wel gewoon beter. Aspecten zoals het levelen van je burgers, die altijd frustrerend waren, zijn nu duidelijk en gestroomlijnd. De game zit er prachtig uit en het is nog steeds Anno. Ubisoft heeft de serie gewoon zichzelf gelaten en daarvoor heeft Boris alleen maar complimenten. Voor hem is dit de vakantie die hij echt kan gebruiken met zijn been in het gips.

Heb je de game zelf gespeeld? Ben jij het eens met Boris en Emiel? Laat het weten in de comments van de Anno 1800 Review: “Een hoogtepunt in de Anno serie”!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch