Menu Premium
Loading...

Animal Crossing: Pocket Camp Preview

25/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Animal Crossing fans opgelet! Er komt een nieuw deel speciaal voor je smartphone. Onze Nintendo/PC-man Kevin heeft de game voor jullie gecheckt en vertelt je alles over de nieuwe Animal Crossing genaamd Animal Crossing: Pocket Camp. Is de game nog wel een echte Animal Crossing-game of is de game compleet veranderd voor de mobielemarkt. Dit vertelt Kevin je in deze “Animal Crossing: Pocket Camp Preview”.

“Je kan nog steeds vissen en insecten jagen”

Animal Crossing is één van de grootste game-franchises van Nintendo. De game is immens populair op de DS en 3DS, en nu komt hij uit voor Android en IOS. Nintendo heeft er een speciale Nintendo Direct aan gewijd en Kevin heeft deze Direct gekeken.

De animal crossing serie is al een hele lange tijd een begrip in de games industrie. De game kwam origineel uit voor de Gamecube in 2002. De delen daarna kwamen uit voor de DS, de Wii en het laaste deel New Leaf voor de 3DS. De serie heeft ook een paar uitstapjes gemaakt, bijvoorbeeld Amiibo festival voor de Wii U en de Happy Home Designer voor de 3DS.

De speciale Nintendo Direct over Animal Crossing: Pocket Camp zat ontzettend vol met informatie over deze nieuwe game. Zo heeft de game een heuse dag en nacht cyclus, en zo als veel mobile games tegenwoordig microtransacties. Kevin weet niet goed wat hij van deze microtransacties moet vinden.

Maar zijn er grote Animal Crossing fans in de Gamekings-community? En kijken jullie uit naar de mobile versie van Animal Crossing? Laat het weten in de comments en kijk mee wat Kevin van deze game vindt in deze “Animal Crossing: Pocket Camp Preview”

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch