Menu Premium
Loading...

Animal Crossing: New Leaf Review

09/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gezien de Animal Crossing serie al heel wat jaren mee draait, vond Nintendo het tijd voor vernieuwing. En dat gaan ze doen met Animal Crossing: New Leaf. Wij hebben ‘m al mogen spelen en of Nintendo erin geslaagd is iets vernieuwends neer te zetten, vertellen Skate en Melle je in de Animal Crossing: New Leaf review.

Net als in zijn voorganger, bewoon je in Animal Crossing: New Leaf een dorpje samen met een een heleboel verschillende dieren. Echter nu ben je niet meer alleen bewoner, maar ook burgemeester. Hierdoor heb je onder andere invloed op de wetten die gelden in je eigen dorp en kun je jouw dorp geheel naar jouw smaak aanpassen.

Zo kun je objecten plaatsen, zoals fonteinen en bankjes, kun je bloemen planten en je eigen huis veranderen. Maar dat huis moet je wel eerst verdienen! Start bouwprojecten en bouw discotheken, cafés en wat je verder maar in je dorp wil hebben. Daarnaast kun je nu ook je personages geheel personaliseren.

Ook kun je in New Leaf op excursie om nieuwe mini-games te spelen. Zie je gelukskoekjes in de aanbieding? Koop ze gelijk! Deze kunnen je namelijk speciale voorwerpen bezorgen, die je anders niet in handen zou krijgen. En vergeet ook niet alle bomen in je stad te doorzoeken, want wie weet vind je er nog iets in.

Een boompje midden in je stad wordt gepland wanneer jij burgemeester wordt. Groeit jouw stad? Dan groeit de boom mee. Maar hoe je dat doet, is dus helemaal aan jou. Als je maar weet, dat het belangrijk is dat je inwoners tevreden zijn.

Maar wat we ons natuurlijk allemaal afvragen; is Animal Crossing: New Leaf niet meer een game voor een jongere doelgroep? Skate en Melle vertellen het je in de Animal Crossing: New Leaf review.

Ontwikkelaar: Nintendo EAD Group No. 2
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Animal Crossing: New Leaf Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch