Menu Premium
Loading...

Anarchy Reigns Review

13/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Anarchy Reigns is de nieuwste game uit handen van Platinum Games. Bekend van hun eigen stijl en unieke werelden, zijn ze nu terug met een verzameling aan karakters waarin er flink geknokt wordt. Is het een game om voor te vechten? Dat hoor je in de Anarchy Reigns Review.

De game draait in de basis om het neerhoeken van vijanden. Heel veel vijanden. De zee van baddies blijft komen, terwijl jij er met bruut geweld doorheen slaat. Hierbij kom je verschillende karakters tegen uit andere games. Ongeachte je karakter blijft het gaan om de verheerlijking van het pure geweld, gewoon een ouderwetse brawler. Zou Platinum Games dit mooie genre een opleving kunnen geven met zijn eigen sfeer en karakter? Dat is nog maar de vraag.

Het is inmiddels geen geheim dat Platinum Games bezig is met het vervolg van één van zijn pareltjes. We hebben het natuurlijk over Bayonetta waar nu een tweede deel van gaat verschijnen. Platinum is inmiddels uitgegroeid tot een almaar groter wordend bedrijf en het is dus goed mogelijk dat het beste team op het vervolg van Bayonetta is gezet. Of dat gevolgen heeft voor Anarchy Reigns, zie je in deze Anarchy Reigns review.

Toch slaan ze hiermee een nieuwe weg in. Het draait in Anarchy Reigns namelijk met name om de multiplayer. Zo stap je samen met vijftien andere spelers een arena in waar er flink geworsteld wordt met de vuisten. Is de online multiplayer insteek voor de brawler de oplossing voor dit genre of is er meer nodig?

Met Anarchy Reigns doet Platinum Games in ieder geval een gooi om het genre uit zijn keiharde knock out te halen. Of het voldoende is, hoor je in de Anarchy Reigns Review.

Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Sega
Platform: PlayStation 3 en Xbox 360

Anarchy Reigns Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch