Menu Premium
Loading...

Amulware over de studio en Roche Fusion

23/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Utrecht zijn een paar mannen hard aan het werk om een ultieme shoot-em-up te maken. Het is het team van Amulware en ze maken Roche Fushion! Nu de eerste open beta online staat, is Gamekings eens langs gegaan voor een studiobezoek. Meer weten over hun game? Check deze special met Amulware over de studio en Roche Fusion!

Paul Scharf en Tom Rijnbeek zijn studiegenoten met een passie voor games en vonden in Heiny Reimes een designer met dezelfde drive. Eenmaal bij elkaar gekomen laten ze hun eigen visie op het shoot-em-up genre los. Ze hebben specifieke ideeën wat er wel en niet in de game thuis hoort. Om Roche Fusion te realiseren creëren ze alles zelf. Paul en Tom hebben dan ook alle code zelf geschreven om volledige controle te hebben. Roche Fusion is in de basis een klassieke shoot-em-up maar er zijn een aantal features toegevoegd om de game niet alleen voor hardcore gamers te maken, maar ook voor de meer casual gamer. Er is heel veel moeite gestoken om te voorkomen dat het de zoveelste “bullet hell” zou worden. Ook de makers van de game vinden het belangrijk dat iedere keer dat je de game speelt, deze daadwerkelijk anders is. Er is heel veel research gedaan om te zorgen dat Roche Fusion echt iets toe gaat voegen aan dit oude, maar super toffe genre. Met z’n drieën vertellen ze alles over hun game, studio en de toekomst van hun game.

Heb je de Roche Fusion beta al gespeeld en wil je weten wie erachter deze wrede game zitten, of ben je gewoon benieuwd naar deze nieuwe indie studio? Check dan meteen deze special.
Amulware over de studio en Roche Fusion

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch