Menu Premium
Loading...

Alles wat je moet weten over multiplayer Call of Duty: Black Ops Cold War

10/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De reveal van de multiplayer Call of Duty: Black Ops Cold War. Of je nu van de serie houdt of niet, de reveal van de multiplayer van Call of Duty is elk jaar een dingetje. Zeker nu Warzone dominant as fuck is op Twitch, kun je er niet omheen dat dit jaarlijks een van de meest gespeelde competitieve modes ter wereld is. Call of Duty leek zijn graf te hebben gegraven door de focus op walljumping en andere bokkensprongen. Sinds de laarsjes echter weer op grond zijn, scoort de game als een malle. De vraag was dus hoe Treyarch het succesverhaal van Call of Duty Modern Warfare wilde doorzetten. Het antwoord kregen we woensdagavond.

Alles wat er oud en nieuws is aan de multiplayer mode

JJ heeft uren en uren aan streams en clips bekeken en komt met een gedegen samenvatting van alles wat er oud en nieuws is aan de multiplayer mode van de Call of Duty met de langste naam van allemaal: Black Ops Cold War. Hoe zit het met Warzone? Gebruikt Treyarch gewoon de modes van Modern Warfare of voegen ze er duidelijk een eigen twist aan toe. Hoe zit het met de snelheid van de gameplay? Is die langzamer of wat sneller dan Modern Warfare? En hoe keert de Koude Oorlog vibe terug in de competitieve modes?

De multiplayer beta van Call of Duty: Black Ops Cold War begint op 8 oktober

JJ heeft zoals we aangeven, uren en uren aan footage bekeken en vele meningen van mensen die de game gespeeld hebben samengevat in deze eerste blik op de multipayer van de nieuwe Call of Duty. Zodat je helemaal op de hoogte bent en weet wat je straks kunt gaan verwachten als je vanaf acht oktober aan de beta gaat meedoen. Wij gaan dat op zeker doen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch