Menu Premium
Loading...

Alles over Gamer’s Heaven

18/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zo ver! Dan vindt namelijk de eerste editie plaats van Gamer’s Heaven in de Media Markt in hartje Rotterdam. Wil je weten wat dit precies inhoudt? Check dan dit item met alles over Gamer’s Heaven.

Gamer’s Heaven is een nieuw evenement dat maandelijks gehouden wordt in Media Markt filialen door heel Nederland. Elke maand zal er ergens in Nederland de mogelijkheid zijn om te komen gamen en chillen met Skate en andere gasten van Gamekings. Bij Gamer’s Heaven kan je de nieuwste games spelen op veel verschillende platformen. Daarnaast zullen er competities zijn maar ook echte eSports. De competities van deze maand zijn van FIFA en Super Smash Bros. JJ en Skate zullen je vertellen hoe je hier aan mee kunt doen en welke coole prijzen je daarbij kunt winnen!

Verder zal er op zondag een livestream zijn waar ook weer ontzettend veel leuke dingen gebeuren. Zo is er een rematch tussen uThermal en Ret. Deze twee Starcraft II spelers speelden laatst ook al tegen elkaar in de DSCL Invitational en daarbij ging de winst naar Ret. Zondag krijgt uThermal zijn kans op revanche in een ‘best of three’ tijdens de Gamer’s Heaven livestream. Verder komt er een professionele Call of Duty speelster langs en zal Skate met zijn enthousiasme ook aanwezig zijn op de stream.

Dus wil jij weten wat de precieze feiten van Gamer’s Heaven zijn en wat voor prijzen je dit weekend kan winnen? Kijk dan dit item met alles over Gamer’s Heaven met JJ en Skate!

Op 21 en 22 maart vindt de eerste editie van Gamer’s Heaven plaats in de Media Markt in Rotterdam Centrum. Tot dan!

 

17032015_gamersheaven_2_splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch