Menu Premium
Loading...

Alles over de Xbox 720

06/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release date, de specs, de games, de prijs, de nieuwe Kinect 2.0, we vertellen je alles over de Xbox 720. Wat weten we tot nu toe van de Xbox 720? Deze vraag werd gesteld aan onze experts op het gebied van alle ontwikkelingen binnen de gamesindustrie, Boris en JJ.

Sinds een aantal jaar gaan er velen geruchten de ronde over de opvolger van de Xbox 360. De Xbox 720, of project Durango zoals hij ook wel wordt genoemd, laat naar alle waarschijnlijkheid niet veel langer op zich wachten. De lancering is zelfs zo dicht bij dat Boris iemand kent die de Xbox 720 al heeft mogen aanschouwen.

De specs van de Xbox 720 zien er goed uit. Naar alle waarschijnlijkheid bevat de nieuwe Xbox een grafische kaart uit de AMD’s 7000 series. Daarnaast stapt de nieuwe console van Microsoft af van de HD DVD-drive die nu in de 360 zit en kun je gewoon Blu-Ray’s afspelen op de nieuwe console.

Verder zal een nieuwe versie van de Kinect al standaard bij de Xbox 720 zitten, wat een hoop deuren voor het besturen van menu’s en games opengooit. Ten minste als de nieuwe Kinect beter werkt dan de oude. Daar mogen we hopelijk wel van uit gaan. In dat geval kan Milo, de demo die in 2009 op de E3 werd getoond, ook eindelijk werkelijkheid worden.

Als we je alles over de Xbox 720 vertellen dan horen daar natuurlijk ook games bij. Qua launch games zit het vermoedelijk goed. Aangezien er nog nauwelijks Xbox 360 exclusive titels zullen verschijnen, werken er ongetwijfeld veel Microsoft studios aan games voor de Xbox 720. Bijvoorbeeld de pas opgerichte Black Tusk Studios is bezig met een game van Halo-achtige proporties voor de nieuwe console.

Boris en JJ hebben je nog veel meer te vertellen en zullen alles over de Xbox 720 uit de doeken doen. Als je een kijkje in de toekomst van gamen wil nemen, dan mag je dit item niet missen!

Alles over de Xbox 720

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch