Menu Premium
Loading...

Techkings over de CES 2017

10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De CES van 2017 is nog maar net voorbij en de tech experts Boris en Steven zitten alweer klaar, om de meest interessante technologie├źn van de beurs te bespreken. Check Techkings over de CES 2017!

Wat staat er allemaal voor de mensheid te wachten op technologisch gebied? Boris en Steven zijn in ieder geval heel ruimdenkend na deze editie van de Consumer Electronics Show. We kennen Tesla natuurlijk van de zelfrijdende auto’s, maar zijn er ook andere automerken die aan de slag zijn gegaan met deze technologie? Ook Honda heeft een demo naar de CES gebracht, namelijk de motor assistent die de motor gebalanceerd op de weg houdt. Nou zijn dit soort ontwikkelingen wellicht niet voor iedereen interessant, zo zouden motorrijders bijvoorbeeld de kick kunnen verliezen om te rijden. Een ander┬áding op de CES dat niet voor iedereen weggelegd is, is de automatische en draagbare borstvoedingspomp. Deze is overal te dragen en goed te verbergen in het openbaar.

Natuurlijk zijn er ook genoeg game gerelateerde innovaties die op de beurs te zien waren. De HTC Vive heeft enkele vernieuwingen gekregen. Ook zijn er meer Virtual Reality brillen naar buiten gebracht met bijvoorbeeld de mogelijkheid om de omgeving te scannen en aan te passen voor in-game content. Ook de televisies hebben weer vernieuwende toepassingen gekregen en Razer heeft een nieuw project aangekondigd wat het gamen een nieuw perspectief gaat bieden. Wat dat is zie je in deze video, naast een heleboel andere vette shit!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch