Menu Premium
Loading...

Retro Deluxe: Het allereerste item ooit op Gamekings.tv

07/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op drie maart 2007 verscheen het eerste item ooit op Gamekings.tv. BAM, zo maar uit het niets. Gewoon omdat het kon. De bijbehorende tekst luidde als volgt (inclusief spelfouten): ‘Boris en melle waren op vakantie in het altijd zonnige Miami. naast de burgers, de parties en het strand moest er ook iets cultureels gebeuren. Daarom gingen we naar het huis van de wereldberoemde schrijver Hemmingway om zijn katten met zeven poten ehh tenen te zien…’

Een hoogstaand item dat de naam van Gamekings meteen vestigde

Hiermee begon dus de legacy, de heerschappij en de roem van Gamekings in het vaderlandse game-medialandschap. Met een item dat vandaag de dag een Pulitzer Prize zou winnen door de inhoud, de diepgang en de prachtige vormgeving en editing. Logisch dat gamend Nederland helemaal uit z’n dak ging toen het item online verscheen, want dit had men nog nooit gezien. Voor de duidelijkheid, YouTube en IRL bestonden nog niet en het woord ‘vlog’ moest nog verzonnen worden. Zijn er mensen die zich dit nog kunnen herinneren? Of ben je later pas de items op de website gaan kijken? Laat het weten in de comments!

Alle gekheid op een stokje. Dit is natuurlijk een best wel weird item. Echt veel leer je er niet van. Maar het liet wel meteen zien waar Gamekings voor stond en dat was gewoon een hoop gasten die zichzelf waren en lol maakten met en rond hun hobby ‘gaming’. Als we op trip zijn lopen alle collegae ook te geiten en te trollen. Alleen wij zenden het uit. Zo ook dit item waarin Boris en Melle onderzoek deden naar de mythe over de kat met de zeven poten die ergens in Miami zou rondhobbelen. Of ze het beest gevonden hebben, kom je te weten in ‘Retro Deluxe: Het allereerste item ooit op Gamekings.tv’.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch