Menu Premium
Loading...

Alle nieuwe details van Hyrule Warriors op een rijtje

05/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo en Temco Koei brengen Dynasty Warriors en The Legend of Zelda samen in hun gloednieuwe game Hyrule Warriors. Diep in de nacht heeft Nintendo een nieuwe Nintendo Direct gehouden die volledig in het teken stond van deze Zelda spin-off. Shelly en Dennis hebben de Nintendo Direct goed bekeken en laten niet alleen weten wat ze van de nieuwe aankondigingen vinden, maar ook wat ze van de game verwachten. Weet Hyrule Warriors de aandacht te trekken van The Legend Zelda-fans Dennis en Shelly? Ze nemen alle nieuwe details van Hyrule Warriors in ieder geval met je door!

Hyrule Warriors is de nieuwe hack-&-slash-game van Nintendo en Temco Koei. De game speelt zich af in de fantasierijke wereld Hyrule, die we natuurlijk kennen als de wereld van The Legend of Zelda. Hyrule wordt aangevallen door de duistere tovenares Cia. Link moet zich door massa’s van vijanden slaan om Hyrule te redden. In de afgelopen Nintendo Direct heeft Nintendo meer bekend gemaakt over niet alleen de gameplay, maar ook over de verschillende maps en personages. Zo kun je er niet alleen op los rammen met je favoriete helden zoals Link, Zelda en Midna, maar wordt het nu ook mogelijk om met de bekende bad guys zoals Ganondorf en Zant aan de slag te gaan. De vraag is natuurlijk wat de mogelijkheid om met de slechterik te spelen doet met het verhaal van de game. Maar dat is nog lang niet alles, want Nintendo heeft nog veel meer onthuld over hun aankomende titel.

Het duurt niet zo lang meer voordat we in september aan de slag kunnen met Hyrule Warriors, maar kijken we wel een beetje uit naar deze game of is de game niet meer dan een zoethoudertje voor de doorgewinterde Zelda-fans? Je hoort het van Dennis en Shelly!

Ontwikkelaar: Temco Koei
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U
Alle nieuwe details van Hyrule Warriors op een rijtje

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch