Menu Premium
Loading...

All the way to Taipei!

26/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dan eindelijk zover, de Gamekings Premium Asia Roadtrip 2018 is van start gegaan. Na een lange reis vanuit Amsterdam naar Hong Kong konden de heren even wat stoom uitblazen op het vliegveld van Hong Kong alvorens ze op de vlucht naar Taipei stapten. Check nu ‘All the way to Taipei!’

De Asia Roadtrip is begonnen!

Eenmaal in Taipei aangekomen begon het toch heet te worden onder de voeten van Boris, Jelle, Koos & Daan. De huisbaas van de AirBnB had al enkele dagen niet meer gereageerd op de vragen van Boris en dus begon het best spannend te worden of het nog wel doorging.

Wanneer de boys dan eindelijk de stad in trekken dan weet je natuurlijk hoe laat het is. Er wordt gegeten en gedronken en er wordt direct een belofte gemaakt om alle biertjes tijdens de Asia Roadtrip te beoordelen op een schaal van koosjes (1 t/m 5). Want dat is natuurlijk wat de Gamekings wel gewend zijn.

Dag één is natuurlijk niet compleet zonder een challenge, en er staat behoorlijk wat op het spel. Boris & Jelle nemen het op tegen Koos & Daan. De winnaar van de goodie hunt mag genieten van een luxe verblijf in één van de meest populaire hotspring resorts in Taiwan, de verliezers moeten in het meest aftandse gebied baden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch