Menu Premium
Loading...

Aliens: Colonial Marines Preview

10/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alien is een franchise die al zo lang mee gaat dat we niet uit het blote hoofd kunnen zeggen uit welk decennia. Hoewel de games niet altijd van even hoge kwaliteit waren, zijn de films bij de meeste mensen goed binnen gekomen. Aan deze nieuwe Aliens game wordt dan ook hard gewerkt om het oude gevoel van de films op te roepen. Hoewel de game volgens Jelle vorig jaar al vrijwel klaar leek te zijn, komt de game er binnenkort pas aan. Of het iets is om naar uit te kijken? Dat zie je in de Aliens: Colonial Marines Preview.

Dat kosten noch moeite worden bespaard, blijkt wel wanneer er schrijvers van Battlestar Galactica bij worden gehaald om het verhaal netjes uit te werken. In de game bevind jij je tussen de welbekende aliens wanneer je op zoek bent naar Ellen Ripley en de bemanning van de U.S.S. Sulaco. Komt die laatste naam je bekend voor? Dat is mogelijk, want de game speelt zich af na de derde film. Voor de trouwe Alien fans is het dan ook de nostalgie die de overhand zal nemen in de zee van herkenning.
Aan het verhaal kan dit keer dan ook niet liggen. Toch zal niet iedereen blij zijn geweest met de lange ontwikkeltijd van de game, aangezien er wel erg lang aan bijgeschaafd is. ‘Beter laat dan nooit’ is een bekend gezegde, maar of dat waar is dat moet nog blijken. In de single-player doorloop jij dus de zoektocht naar overlevenden, terwijl je onder aanval ligt van aliens. Heel veel aliens. Daarentegen heb je in de multiplayer zelf de keuze of je wel onder aanval wil liggen van aliens. Als je dat niet wilt, dan kun je er namelijk voor kiezen om zelf ten aanval te gaan als een brute Xenomorph!

Hoewel er al lang op gewacht wordt door sommigen, zullen we toch nog heel even moeten wachten voor we dat Alien tuig neer kunnen gaan schieten. Halverwege februari komt Aliens: Colonial Marines er aan en dan zullen we zien of al dat wachten niet voor niets is geweest. Ondertussen kijk jij natuurlijk naar de Aliens: Colonial Marines Preview!

Ontwikkelaar: Gearbox Software
Uitgever: Sega
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, PC en Wii U

Aliens: Colonial Marines Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch