Menu Premium
Loading...

Agents of Mayhem Review

16/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat huishouden in een open wereld Boris op het lijf geschreven is, blijkt wel uit zijn liefde voor een game als Crackdown. Op de redactie zijn er maar weinig mensen die op het aankomende spel van ontwikkelaar Realtime Worlds zitten te wachten. Echter, Boris blijft volharden in zijn mening dat Crackdown de game van het jaar gaat worden. Voordat het zover is, is Boris aan de slag gegaan met Agents of Mayhem. De game lijkt in veel opzichten op het digitale lievelingetje van Boris. Zo kan de speler zich in Agents of Mayhem vrij bewegen in een open wereld en daar dood en verderf zaaien. Schietend, beukend en schreeuwend maakt de speler een einde aan alle illusies van degenen die zich wél bekommeren om zaken als diepgang en gevarieerde gameplay. Samen met Skate deelt Boris zijn gedachten over Agents of Mayhem. Nieuwsgierig naar de heren hun mening? Check dan nu de Agents of Mayhem review!

“De humor is vaker ‘miss’ dan ‘hit'”

Agents of Mayhem is ontwikkeld door Volition. In samenwerking met uitgever Deep Silver wil men bewijzen dat de game meer is dan een simpele Saints Row-rip off. De series Agents of Mayhem en Saints Row delen immers hetzelfde universum. In het geval van Agents of Mayhem gaat het om een third person shooter in een open wereld. De humor in de game is één van de aspecten die de vergelijking met de Saints Row-serie rechtvaardigd.

Boris merkt op dat de humor niet op alle momenten in de game lekker uit de verf komt, terwijl Skate aangeeft niettemin een aantal keer te hebben ‘gegniffeld’. Uiteraard zorgt de Boris-Skate dynamiek voor een hoogstaande, kritische review.

Wat denken jullie van Agents of Mayhem? Zitten jullie te wachten op een game als deze? Het is wellicht niet de game met de meeste diepgang, maar de fun-factor maakt een hoop goed. Laat je horen in de comments onder deze Agents of Mayhem review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch