Menu Premium
Loading...

Agents of Mayhem Preview

08/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je het item van Skate die op trip ging naar Londen voor Agents of Mayhem… Hij ging niet. Vliegtuigje te laat (en dus niet Skate, laat dat duidelijk zijn!), einde trip. Gelukkig werd er snel een vervangend event geregeld zodat Skate alsnog aan de slag kon met de nieuwe game van de makers van Saints Row. David schoof bij Skate aan. aangezien hij de game al in een eerder stadium had gespeeld op de Gamescom. En dus hebben we hier Agents of Mayhem Preview.

Agents of Mayhem is een singleplayer-openwereldactiegame, die zich afspeelt in een futuristische versie van het Zuid-Koreaanse Seoul. Je maakt als speler onderdeel uit van een groep superagenten die het opneemt tegen de terroristische organisatie Legion. En dus is het zaak de hele stad en al het aanwezige tuig aan puinpoeier te knallen. Klinkt in ieder geval goed.

Heeft Volition het nog in zich?

Het is al weer een tijd geleden dat de laatste Saints Row is uitgekomen. En dus hebben Skate en David beiden de zeer legitieme vraag of developer Volition het nog wel in zich heeft om een lekker, knallende open wereldgame neer te zetten. De game moet 18 augustus uitkomen en dus is er nog voldoende tijd om het spel nog te vervolmaken. Toch waren de beide heren erg benieuwd wat er op dit moment al staat. Kan de comeback van de Saints Row-crew overtuigen of niet. Je ziet het in de Agents of Mayhem Preview.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch