Menu Premium
Loading...

Age of Wonders: Planetfall Review – Kopen, budgetbak of slopen?

07/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nederlandse trots! Wanneer er een Nederlandse game als Age of Wonders: Planetfall uitkomt kan het natuurlijk niet anders dan dat Skate en Daan deze game gaan bespreken. Skate is recentelijk op bezoek geweest bij Triumph Studios en kent de game en de developers. Is de game de moeite waard? Wat vindt Daan van één van zijn eerste Turn-Based Strategy ervaringen? Daan besloot samen met Skate dan ook maar eens in deze game te duiken om deze vragen te beantwoorden.

Is Age of Wonders nu meer Sci-Fi of Fantasy?

Dat is de grote vraag. De vorige Age of Wonders had meer een fantasy-insteek. Echter kiest Triumph Studios met Planetfall dit keer voor een Sci-Fi setting. Is dit de juiste beslissing geweest of was de setting van de vorige game geschikter? Dit is een tamelijk belangrijke vraag, aangezien dit de game kan maken of breken. Dit is dan ook het grote discussiepunt van deze review.

Tijd en geduld in Planetfall zijn een must have…

Aangezien Daan en Skate meer dan 50 uur nodig hadden om alle ins en outs van de game onder de knie te krijgen, kun je er op rekenen dat je met deze game flink wat geduld nodig zult hebben. Mensen die nieuw zijn in het TBS-genre zullen tijd vrij moeten maken om de game te leren kennen. De ervaren TBS-spelers zullen wellicht wat minder tijd nodig hebben. Toch zal het ook voor deze mensen nog steeds een uitdaging zijn om de informatie te verwerken. Heel veel tijd krijg je namelijk niet, want de informatie wordt behoorlijk snel en kort achter elkaar naar je toe geslingerd.

Hoe denken jullie over Age of Wonders: Planetfall? Gaan jullie de game spelen? Wat vinden jullie van de switch van Fantasy naar Sci-Fi? Laat hieronder een comment achter en laat het ons weten! Eventuele opmerkingen en discussiepunten kunnen ook in de comments gedropt worden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch