Menu Premium
Loading...

After the Fall, Pathcraft & Hellsweeper Preview (Gamescom ’22)

02/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Virtual reality had een grote aanwezigheid op de Gamescom dit jaar en lijkt toch iedere keer iets groter te worden. Dit keer waren we op bezoek bij de stand van Vertigo Games uit Rotterdam om drie games te checken: After The Fall, PathCraft en Hellsweeper VR.

After the Fall is Left 4 Dead in Virtual Reality

Wat krijg je wanneer je de Back 4 Blood of Left 4 Dead formule naar de VR omgeving wil brengen? Dan krijg je After The Fall. De maker van VR shooter Arizone Sunshine komt nu met een multiplayer VR action FPS waarbij het aan jou is samen met drie anderen om de postapocalyptische wereld van Los Angeles te overleven. Het verhaal in een notendop: door overmatig gebruik van designer drugs is er een virus losgelaten in de stad genaamd Snowbreed. Alleen jij als speler schijnt immuun te zijn en daardoor ook de laatste hoop voor de mensheid.

PathCraft een 90’s stijl puzzle platformer

PathCraft laat zich het beste omschrijven als een puzzel game met een vleugje Lemmings. Zoals de naam al doet vermoeden moet jij een pad vrijmaken voor jouw character in steeds moeilijker wordende puzzels. Deze puzzle-platfomer is hevig ge├»nspireerd op de 90’s en heeft dan ook een geheel eigen smoel. Onze Huey tapete een VR headset aan z’n hoofd vast en deel zijn ervaringen met je.

Hellsweeper VR is een roguelike VR game

Last but not least hebben we ook nog eens Hellsweeper VR. Hellsweeper laat zich het beste omschrijven als een roguelike first person combat game waar jij als undead de taak hebt om al twisted souls van de hel te elimineren.

Zoals gezegd had VR een grote aanwezigheid op de Gamescom in Keulen dit jaar. We zijn zeer benieuwd wat we volgend jaar kunnen verwachten. Zeker ook gezien het feit dat tegen die tijd de PSVR 2 moet zijn verschenen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch