Menu Premium
Loading...

Adventure Time 3DS Review

05/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Adventure Time: Hey Ice King why’d you steal our garbage?!! is al een tijdje uit op de Nintendo DS, maar is nu ook te downloaden in de Nintendo eShop voor de 3DS. Voor Dennis en David, de grootste Adventure Time fans van de redactie, het uitgelezen moment om de game eens uitgebreid te bespreken in deze Adventure Time 3DS review.

Adventure Time: Hey Ice King! Why You Steal Our Garbage?!! is volledig geïnspireerd op de populaire Cartoon Netwerk serie Adventure Time. De game speelt zich af in het kleurrijke en bizarre land van Ooo. Je volgt het verhaal van Jake en Finn die op een dag wakker worden en erachter komen dat hun vuilnis is gestolen door hun eeuwige rivaal de Ice King. Jake en Finn reizen samen door het land van Ooo en bezoeken daarbij verschillende bekende plekken, zoals Grassland, Red Rock, Candyland, Iceland en de indrukwekkende Cloud-wereld met als doel om het vuilnis terug te winnen. Daarnaast kom je ook veel van de bekende Adventure Time personages tegen zoals Lady Rainicorn, Lumpy Space Princess en Dr. Ice Cream. Adventure Time: Hey Ice King! Why You Steal Our Garbage?!! is een 2D-platform game met een sterk RPG-element en lijkt erg te leunen op de avontuurlijke Zelda-games.

Ben jij benieuwd of deze game eer doet aan de populaire serie en of het de moeite waard is om deze in huis te halen? Check dan deze Adventure Time 3DS Review, waarin Dennis en David je alles zullen vertellen over deze game!

Ontwikelaar: Wayforward Technologies
Uitgever: 3D Publisher
Platform: Nintendo DS en Nintendo 3DS

Adventure Time 3DS Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch