Menu Premium
Loading...

!@#$% over Activision Blizzard, PlayStation en Cliffy B

21/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Boris beginnen een vermoeden te krijgen dat de game-industrie stiekem ook naar !@#$% kijkt. Want het is elke weer weer raak, maar de heren vinden dit helemaal niet erg. Integendeel !@#$% begint voor hun een soort therapeutische werking te krijgen. Nadat ze even lekker hebben gerant, zie je ze weer helemaal rustig worden. Deze week zijn de messen weer geslepen en zitten JJ en Boris er klaar voor om weer eens lekker in te hakken op de game-industrie. Aan slachtoffers geen gebrek, want deze week krijgen onder andere Activision Blizzard, PlayStation en Cliffy B het te verduren.

PlayStation niet op de E3

Het grootste nieuws van de week is natuurlijk de aangekondigde afwezigheid van PlayStation op de E3 van 2019. Geen persconferentie, geen stands op de vloer, niets, ze zullen er gewoon helemaal niet zijn. Je hebt het item met David en Jelle misschien al gezien, maar JJ en Boris gaan er nog wat dieper op in. Wat voor effect zal dit hebben op de beurs? Hoe is Sony tot deze beslissing gekomen? Is dit het begin van het einde voor de E3? De heren beantwoorden alle vragen die je kan hebben over dit toch wel teleurstellende nieuws.

Activision Blizzard

Daar is ie weer Activision Blizzard, het begint bijna een trend te worden. Deze week is het niet volledig de schuld van de hoge heren bij Activision Blizzard, maar het nieuws komt van David Brevik. Meneer Brevik is een van de bedenkers van de Diablo-serie, mede-oprichter en voormalig directeur van Blizzard North. Sinds 2003 is hij niet meer actief bij Activision Blizzard, maar hij volgt de recente ontwikkelingen op de voet en hij heeft alles behalve lovende woorden over voor het management. Tijdens een Twitch-stream gaat hij helemaal los over alles wat er de laatste paar jaar bij Blizzard is gebeurd.

Ga er lekker voor zitten en luister lekker mee naar de alom geroemde rants van JJ en Boris!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch