Menu Premium
Loading...

Komt Activision met een Call of Duty of Destiny Battle Royale?

17/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zijn speurtocht over het internet bracht hem deze keer bij de aandelenmarkt. We hebben het vrijwel nooit over aandelen bij Gamekings, maar deze keer is daar even een goede reden voor. Het bedrijf Oppenheimer adviseert namelijk om de aandelenprijs van het bedrijf Activision te verhogen. Om precies te zijn, van 70 dollar naar 87 dollar per aandeel. Dit omdat er volgens Oppenheimer mooie dingen op komst zijn binnen Activision. Er zou een goede line-up zijn voor mobile games van Activision. De Overwatch League groeit heel snel en levert dus veel op en Activision lijkt zich te gaan begeven op Battle Royale gebied.

Komt er een Call of Duty Battle Royale?

Activision heeft natuurlijk in de afgelopen jaren een aantal verschillende shooter franchises uitgebracht, dus er bestaat een kans dat de Battle Royale game mode gewoon toegevoegd gaat worden aan één van deze al bestaande franchises. We hebben het hier dan natuurlijk over games als Destiny, Overwatch en Call of Duty. Nou is natuurlijk de vraag of deze game mode wel bij deze games past. Past het wel bij de fastpaced shooter actie van Call of Duty? Hoe gaat het dan werken met je gear en loot in Destiny? Dat deze games de shooter actie goed voor elkaar hebben is geen twijfel aan mogelijk, dus het zou zomaar eens kunnen werken. Er bestaat natuurlijk ook gewoon een kans dat er een nieuwe IP aan zit te komen die dan volledig om de BR game mode zou gaan draaien.

JJ houdt wel van een goede Chicken Dinner

Als je JJ een beetje kent weet je dat de BR game mode niet echt in zijn straatje past. Stel dat het nou eens wordt toegevoegd aan zijn favoriete shooter, Call of Duty. Wordt het voor hem dan wel interessant om een keertje in te stappen? Wat denk jij?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch