Menu Premium
Loading...

Acer Nitro VG270 bmiix: Gaming monitor voor de casual gamer

24/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met dank aan Coolblue en Acer kregen we onlangs een monitor op de redactie: de Acer Nitro VG270 bmiix. Nu ontvangen we wel vaker monitoren op de redactie, maar doorgaans betreft het high end beeldschermen die je portemonnee even goed op de kop zetten. En daar heeft niet iedereen zin in. De Acer Nitro VG270 bmiix is met 189 euro een stuk zachter geprijsd en is, als we de beschrijving mogen geloven, bedoeld voor ‘casual gamer’. Het woord ‘casual gamer’ bezorgt ons op de redactie echter rode pukkeltjes en jeuk. We zijn immers allemaal gamer. En wie zegt dat een hardcore gamer altijd 300+ euro’s voor een scherm wil betalen? Vandaar dat Koos de monitor mee naar huis nam om te ontdekken voor wie dit scherm nu precies geschikt was.

Niet iedereen heeft 300 a 500 om stuk te slaan op een beeldscherm

Koos heeft een week lang de Acer Nitro VG270 bmiix in zijn stulpje neergezet en er, vooral veel, heel veel Destiny 2 op gespeeld. Zijn go-to game op dit moment. Met een week aan speel-ervaring kwam hij terug in de snikhete Gamekings-studio om met JJ te bepalen voor wie dit scherm volgens ons geschikt is. Stel, je speelt volle bak games, maar heb niet zo veel geld, is dit scherm of vergelijkbare types dan niks voor jou? Niet iedereen heeft immers 300 tot 500 euro om stuk te slaan. Of ga je er dan teveel op achteruit? Het antwoord op al deze vragen, ga je krijgen in dit item rondom de Acer Nitro VG270 bmiix. In een werkomgeving die tegen de 40 graden aan loopt. De discussie is dit keer dus letterlijk verhit…

De keuze is verder aan jou

Mocht je op zoek zijn naar een nieuw of extra scherm, dan hopen we dat we je met dit item weer wat bruikbare info hebben kunnen geven. Heb je in interesse hebben in de Acer Nitro VG270 bmiix, dan is hij hier verkrijgbaar.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch