Menu Premium
Loading...

Let’s Play Ace Combat 7: Skies Unknown: ‘Lekker ondersteboven vliegen’

20/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

BOTS! Daar zijn we dan met de Let’s Play van Ace Combat 7: Skies Unknown. Met onze eigen ex-piloten Jelle en Koos, je hoort dat goed ‘ex-piloten’. Jelle en Koos hebben namelijk vroeger een opleiding gedaan om straaljager piloot te worden maar we weten ondertussen nu allemaal hoe dat is afgelopen. Dus zet maar alvast Danger zone van Kenny Loggins op want het gaat een partijtje gevaarlijk worden in de lucht. Jelle en Koos gaan dus even het luchtruim in Ace Combat 7: Skies Unknown onveilig maken!

Het verhaal van Ace Combat 7: Skies Unknown

In Ace Combat 7 bevindt je je in het Strangereal-universum zoals in de voorgaande delen in de serie. Je speelt als een gevechtspiloot genaamd Trigger, die na een verschrikkelijke misdaad in een soort Suicide Squad voor gevechtspiloten wordt gegooid. De fictionele landen Osea, waar Trigger voor vecht, en Erusea zitten midden in een grootschalige oorlog. In de loop van het verhaal kom je meer te weten over deze oorlog en hoe die precies zal aflopen. Het klinkt allemaal ingewikkeld, maar er zijn in ieder geval genoeg redenen om gewoon weer ouderwets te knallen.

The way it’s meant to be played

Een flight-sim met een controller spelen is natuurlijk niet de beste manier om Ace Combat 7: Skies Unknown te spelen. Met een zogenaamde H.O.T.A.S. (Hands on throttle and stick) speelt dit spel natuurlijk duizend keer beter. De flight stick die speciaal gemaakt is voor Ace Combat 7 is nou niet echt van kwaliteit, voor zo’n € 199,99 verwacht toch net iets meer, zeker als je ziet wat je allemaal kan krijgen in dezelfde prijsklasse. De meeste mensen die flight simulators vaker spelen hebben al een redelijke flight stick en spelen dus niet met een controller. Volgens Jelle ben je net wat langzamer dan dat je een controller gebruikt.

Ace Combat 7: Skies Unknown is beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch