Menu Premium
Loading...

Ace Combat 7: Skies Unknown: ‘Koos stapt in de schoenen van een F16-piloot’

20/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Je leest het helemaal goed, de jongensdroom van onze Koos komt uit! Koos gaat ter viering van de release van de gloednieuwe Ace Combat 7: Skies Unknown een dag lang in de schoenen stappen van een F16-piloot. Onder leiding van de ervaren gevechtspiloten “Corny” en “Chin” van Air Combat Europe krijgt Koos een spoedcursus luchtgevechten. We weten ondertussen allemaal dat Koos een redelijk zwakke maag heeft en dat dit geen voordeel is voor een piloot. Maar wat we nog niet wisten, is dat Koos in een vorig leven de studie Officier Vlieger volgde. Hij heeft dus al een beetje ervaring met gevechtsvliegtuigen, maar of dit van pas gaat komen tijdens het echte werk valt nog te zien. Jelle is met Koos op pad gegaan naar Lelystad Airport om deze voor hem toch zeer monumentale dag te documenteren.

Het verhaal van Ace Combat 7: Skies Unknown

In Ace Combat 7 bevindt je je in het Strangereal-universum zoals in de voorgaande delen in de serie. Je speelt als een gevechtspiloot genaamd Trigger, die na een verschrikkelijke misdaad in een soort Suicide Squad voor gevechtspiloten wordt gegooid. De fictionele landen Osea, waar Trigger voor vecht, en Erusea zitten midden in een grootschalige oorlog. In de loop van het verhaal kom je meer te weten over deze oorlog en hoe die precies zal aflopen. Het klinkt allemaal ingewikkeld, maar er zijn in ieder geval genoeg redenen om gewoon weer ouderwets te knallen.

Virtual Reality of toch liever het echte werk?

Naast de echte gevechtsvliegtuigen kregen Jelle en Koos ook de kans om het nieuwste deeltje in de Ace Combat-serie te spelen. En niet gewoon op een beeldschermpje, nee nee gewoon heerlijk in VR! Terwijl Koos zijn leven op het spel zet in een klein vliegtuigje van 300 kilo, zit Jelle heerlijk achterover gezakt terwijl hij de wondere wereld van Ace Combat 7: Skies Unknown ontdekt. Wat er nou vetter blijkt te zijn, VR Ace Combat of het echte werk, check je in de video!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch