Menu Premium
Loading...

Aankondiging Gamekings Showcase March Madness

06/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin maart wordt een gigantische tijd voor gamers. Met begin maart, bedoelen we ook echt begin maart. De games vliegen je dan om de oren en dat is reden voor een feest. Doe dat lekker met ons bij Gamekings Showcase March Madness. Daar kun je alle top titels spelen voordat ze uit zijn. Dus op 2 maart wordt het lekker gamen, zuipen en boem roepen. Het wordt een echt knalfeest! Check daarom snel het ‘aankondiging Gamekings Showcase March Madness’ item.

Waar dit feestje zich afspeelt? In Rotterdam en om specifieker te zijn, de mega vette locatie Corso! Ja ja, net als de vorige keer zal hier een gamefestijn losbarsten dat zijn weerga niet kent. Na het succes van de vorige Showcase wordt het ook deze keer een dope dag in club Corso. Ontmoet de Gamekings presentatoren, doe een drankje met ze en ga op de foto. Wie weet game je straks zelfs wel tegen ze. Daarnaast ga je onder het genot van een heerlijk drankje, vette muziek en nog vettere games, een toffe dag mee maken op 2 maart in Rotterdam. Hoe vet die games precies zijn? Nou, we verklappen nog niet alle titels die te zien of spelen zullen zijn op 2 maart, maar om een tipje van de sluier op te lichten zijn games als Gears of War: Judgment (vijf tegen vijf multiplayer), Tomb Raider, Monster Hunter 3 Ultimate, BioShock Infinite en God of War: Ascension te spelen. Er komen nog meer titels, maar daarvoor moet je Gamekings.tv goed in de gaten houden.

Waar kun je beter gamen dan in een relaxte sfeer, onder het genot van een drankje en samen met Gamekings games checken? Inderdaad, nergens. Waarom zou je wachten? Bestel snel je kaarten via showcase.gamekings.tv en dan zien we je op 2 maart in Rotterdam bij Corso tijdens de Gamekings Showcase! Maar natuurlijk check je eerst het ‘aankondiging Gamekings Showcase March Madness’ item.Aankondiging Gamekings Showcase March Madness

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch