Menu Premium
Loading...

A Trip Down Memory Lane

17/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, Memory Lane! Een speciaal item waarin we teruggaan in de tijd. Jelle en Boris gaan langs alle oude kantoren en panden waar de video’s van Gamekings opgenomen zijn en historie is geschreven. Zo’n beetje de gehele historie van Gamekings komt langs in iets meer dan een halfuur en elk pand komt uitgebreid aan bod. Sit back, relax en enjoy meer dan een halfuur van een kijkje in het verleden!

Memory Lane begint en eindigt bij Blast Galaxy

We zullen natuurlijk niet teveel van het item spoilen, maar het item opent en eindigt in het heden. Bij Blast Galaxy, waar Gamekings zich nu bevindt. Alles wat daartussen zit zal echter een trip down memory lane gaan zijn. Alle kantoren waar video’s zijn gemaakt, livestreams zijn gedaan en veel mooie momenten zijn beleeft komen langs in dit item. Van de Wittenstraat, daar waar het allemaal begon voor Blammo, en de Rigakade, waar helaas niet veel meer van over is, tot de Bitterzoet en de panden van de afgelopen jaren. Zowel de mooie als de minder mooie momenten komen langs. Jelle en Boris zullen vanzelfsprekend proberen in elke pand binnen te komen om te zien wat er in de tussentijd allemaal is verandert.

Ook de Wilgenweg maakt zijn opwachting!

De plek waar Gamekings de meeste seizoenen (10!) heeft gezeten en waar de hoogtijdagen werden gevierd. Waar iedereen mooie en ook minder mooie herinneringen aan heeft overgehouden. Noem het maar op en het is daar gebeurt. Zeker de moeite waard om in dit item eens terug te blikken op die periode en te kijken hoe het pand er nu bij ligt.

Wat vonden jullie het vetste pand? Wat is per pand de mooiste herinnering? En de minste? Bij welke locatie werd het eerste item opgenomen dat jij van Gamekings hebt gezien? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening over deze video!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch