Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

A Quiet Place Review: Stilte was zelden zo gehorig

17/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sssst! Een film waarbij je niks mag zeggen. Een kraakje, ritseltje of scheurtje is al te veel. Ik heb het natuurlijk over A Quiet Place. De film is al een enige tijd geleden in de bioscoop uitgekomen en is ook al diverse keren in de Filmkings afleveringen langsgekomen. Nu had Jelle de film al een tijdje geleden gezien en wilde hij hem graag bespreken. Helaas kon Koos nog niet de tijd vinden om hem ook te bezichtigen en werd de review uitgesteld. Maar Koos en Jelle zijn niet de enigen met een liefde voor films. Kevin was namelijk ook al naar deze thriller geweest en wilde er ook graag iets over kwijt. Dus zo gezegd, zo gedaan. De heren ploffen lekker neer op de welbekende bank om je alles te vertellen over deze stille hit. Je checkt het in A Quiet Place Review: Stilte was zelden zo gehorig.

Regisseursdebuut!

De film is geregisseerd door John Krasinski en geproduceerd door de Michael Bay Company. Het script is geschreven door Bryan Woods en Scott Beck, die er al mee bezig waren vanaf 2014. Het verhaal speelt zich af in 2020. De meeste mensen zijn van de aarde geveegd door onbekende beesten. Zij hebben supergevoelig gehoor en kunnen elke speld horen vallen. Iedereen die dus wil overleven, zal zo stil mogelijk moeten zijn. Anders zou het zo maar je einde kunnen betekenen.

Doodse stilte in A Quiet Place

Voor Jelle is dat een van de films van het jaar, samen met The Avengers: Infinity War. Natuurlijk moeten er nog diverse films uitkomen en is het eigenlijk nog moeilijk te zeggen, want een Deadpool 2 en een Venom zouden dit zo maar kunnen doorbreken. Ook Kevin vindt dit nu al één van de de toppers van het jaar. Maar nu zijn wij toch ook erg benieuwd wat jullie van de film vonden. Of moet je de film nog zien? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch