Menu Premium
Loading...

A Plague Tale Requiem Review: Kopen, budgetbak of slopen?

22/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grote games stromen momenteel goed de redactie op. En daar worden we blij van want het checken van nieuwe spellen blijft voor ons toch de krent in de pap. A Plague Tale: Requiem is het vervolg op de prima game A Plague Tale: Innocence. De hoofdrolspelers uit het eerste deel, Amicia en Hugo, staan opnieuw voor je klaar en met hen ga je op zoek naar een remedie tegen de vloek die Hugo kwelt. Welke uitwerking had dit tweede deel op JJ en Skate? Konden ze opgaan in de wereld die developer  Asobo Studios heeft geschapen en hoe beviel de gameplay hen? Je gaat het antwoord zien en horen in de A Plague Tale Requiem review

A Plague Tale: Requiem review: Zien we innovatie?

In het tweede deel ontvluchten Amicia en Hugo het verwoeste land van het eerste deel en trekken ze naar het zuiden van Frankrijk. Daar ontdekken ze nieuwe gebieden vol flora en fauna en levendige steden. Doel is om een nieuw leven op te bouwen en Hugo’s vloek onder controle te krijgen. Helaas werkt het lot niet bepaald mee, want Hugo is nog steeds cursed. Zodra Hugo’s krachten ontwaken, keren dood en verderf terug en krijg je opnieuw te maken met de ratten. De pleuris breekt dus letterlijk en figuurlijk uit.

De strijd tegen de ratten zet zich voort

JJ en Skate hebben de game een aantal dagen gespeeld en zich door 17 hoofdstukken geen gewerkt. Het eerste deel was een meer dan alleraardigste game, kan dit deel die kwaliteit toppen? Wat zijn in dat geval de verbeteringen? Heeft Asobo Studios het verhaal van Innocence op een logische en pakkende manier kunnen vervolgen? En is deze game voor elke liefhebber van (actie) adventures geschikt? De twee heren gaan het jou in deze video vertellen. Hebben we hier te maken met kopen, budgetbak of slopen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch