Menu Premium
Loading...

#99 over The Flash, The Lord of the Rings & The Matrix

26/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

It’s the final countdown, aflevering 99 staat voor je klaar. We hebben deze week een boel nieuws over onder andere nieuwe The Lord of the Rings films van Warner Bros, een Teenage Mutant Ninja Turtles X Street Fighter cross-over, The Matrix en een flinke dosis DC.

Nieuwe The Lord of the Rings van Warner Bros

Het grootste nieuws van deze week is toch wel het feit dat Warner Bros Discovery’s CEO David Zaslav in een earnings call nieuwe The Lord of the Rings films heeft aangekondigd. Het is alweer een flinke poos geleden dat we ons in de wereld van JRR Tolkien mochten wanen op het grote scherm. Natuurlijk hebben we sinds kort ook The Rings of Power, maar de Amazon serie lijkt de fanbase te verdelen. Het is nog niet duidelijk of ook Peter Jackson opnieuw aan het roer gaat staan, wel wordt zijn productiemaatschappij ‘in the loop’ gehouden door Warner Bros. Naast The Rings of Power en deze films krijgen we in de toekomst ook nog een The Lord of the Rings anime.

The Flash wordt volledig getoond op CinemaCon 2023

We moeten het ook over DC hebben, want er is weer veel gaande. Zo waren we een aantal weken geleden zeer te spreken over de nieuwe The Flash trailer. Ook DC lijkt er vertrouwen in te hebben want de volledige film zal getoond gaan worden op CinemaCon 2023. Dat is ruim twee maanden voor de originele release. Dat doe je in principe alleen wanneer je er veel vertrouwen in hebt. Naast The Flash staat ook nog steeds Aquaman 2 op het programma, echter hebben we ook daar nu wat nieuws over. De film zou qua test screenings de slechtst beoordeelde DC film aller tijden zijn. En dat is knap, geloof ons!

The Boston Strangler en About My Father

Uiteraard hebben we deze week ook weer nieuwe trailers voor je klaarstaan: twee dit keer. Zo checken we als eerst About my father. Een komedie film met stand-up comedian Sebastian Maniscalco en Robert DeNiro. Ook hebben we een trailer van The Boston Strangler, een serie met Keira Knightley gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch