Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #93 over Quantumania, Face/Off 2 & Captain Planet

15/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goedemorgen deze zondagochtend. Aflevering 93 staat voor je klaar waarin we uitgebreid het jaar 1993 bespreken, het over de nieuwe Quantumania trailer gaan hebben, Nicholas Cage met Face/Off 2 de revue passeert en we het hebben over de mogelijke komst van een Captain Planet film.

First things first: 1993. Want ook dit was weer een jaar vol film classics. Zo hebben we het vandaag de dag nog geregeld over de originele Jurassic Park van Steven Spielberg, maar ook over Sylvester Stallone toppers zoals Demolition Man en Cliffhanger. Ook was dit het jaar van Bill Murray’s Groundhog Day, Schindler’s List, Free Willie, Cool Runnings en nog heel veel meer.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Dan was daar deze week ook de nieuwe Ant-Man and the Wasp: Quantumania trailer. Deze trailer geeft volgens ons helaas net iets teveel weg van het verhaal, waarbij de eerste trailer wat stijlvoller en mysterieuzer was opgezet. We nemen de look van Jonathan Major’s Kang the Konqueror onder de loep en checken ook de eerste beelden van Darren Cross als MODOK. Gaat Quantumania de hooggespannen verwachtingen waarmaken? Gaat Ant-Man het overleven? We bespreken het allemaal.

Nicholas Cage at it again in Renfield

Er gaat natuurlijk geen week voorbij zonder dat we het over Nicholas Cage hebben. De man is een National Treasure *wink wink*. Deze week onthulde hij de eerste details van de sequel op het legendarische Face/Off uit 1997. Daarnaast was daar ook de trailer van Renfield. Een horror/komedie waarin Cage in de huid kruipt van niemand minder dan Dracula.

Komt er een Captain Planet film?

Last but not least werkt Glenn Powell, onder andere bekend van Top Gun Maverick, aan een Captain Planet film. De acteur / schrijver werkt samen met Leonardo DiCaprio’s productiehuis om dit van de grond te krijgen. Powell’s insteek is een wat meer duistere en serieuzere take op kleurrijke superheld met zijn Planeteers. Het is natuurlijk niet geheel verrassend gezien het feit dat Leonardo DiCaprio een groot voorstander klimaatactivisme en wat natuurlijk diep in de roots zit van de tekenfilmserie Captain Planet zelf.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch