Menu Premium
Loading...

9 Monkeys of Shaolin Let’s Play – Lekker hakken of rage quit?

24/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een Let’s Play voor je klaar staan, met niemand minder dan JJ. Een unicum, want JJ houdt niet van Let’s Play’s. Althans, niet in de openbaarheid. Want je kent het temperament van de man. In het normale leven de zachtheid zelve. Maar als hij games speelt waarin hij moet presteren, en het gaat mis, dan knapt er iets in hem. En dat gedrag is iets waar hij niet bepaald trots op is en dus toont hij het niet graag open en bloot op je beeldscherm. maar nu was er opeens een game die JJ erg tof vond qua look & feel.  Nou zij de redactie, als jij hem zo tof vindt, ga hem lekker zelf spelen. Waarvan acte. JJ serveert jullie bij deze de Let’s Play van 9 Monkeys of Shaolin.

JJ is altijd te porren voor een potje hakken en beuken

9 Monkeys of Shaolin is een zogenaamde zijwaarts scrollende beat ‘em up. De game werd in 2018 tijdens de GDC aangekondigd (toen gingen events nog gewoon door…) en is ontwikkeld door de Russische gamestudio Sobaka Studio. De game probeert de sfeer van de kungfu-films uit de jaren ’70 te recreëren en dat is nu precies waarom het oog van JJ op deze game viel. Want hij keek de films vroeger vaak. Daarnaast is hij niet vies van een potje hakken en beuken. Vraag is natuurlijk hoe moeilijk het hakken en beuken is. Helemaal omdat het gefilmd wordt. En JJ is geen Skate of Steven. Dus als de actie te pittig wordt, dan weet je wat er kan gebeuren…

9 Monkeys of Shaolin heeft een prachtige artstyle

Ga dus maar klaar zitten voor deze primeur. Een Let’s Play van JJ. Wat nog eens rijmt ook.  Lukt het de man om een aantal levels van deze Indie beat ‘ em up levend door te komen. Of gaat er iets anders fout waardoor de adrenaline toch weer door zijn oren spuit. je ziet en hoort het vooral in deze Let’s Play van 9 Monkeys of Shaolin .

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch