Menu Premium
Loading...

Dagboek Los Angeles #3 “It’s going down”

11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We lijken wel geboren voor het ongeluk deze E3. Na ruim op tijd te zijn gearriveerd bij de Xbox persconferentie wordt het ons pijnlijk duidelijk dat we niet op tijd binnen gaan komen bij de persconferentie. Hierdoor moeten we aankondigingen zoals Halo Infinite, Kingdom Hearts 3 maar vooral Fallout 76 in het bijzonder missen.

Verkeerde E3 badge

Maar, dan zou je denken dat deze jongens nu wel genoeg te verduren hebben gehad. Toch stopt het daar niet! Wanneer we ons klaarmaken voor dat hele speciale moment (vooral Daan), namelijk het ophalen van onze E3 2018 badge wordt het ineens duidelijk waarom onze registratie zo eenvoudig ging. We staan ingeschreven als industry en niet als media! Groot nadeel hiervan is dat we niet met backpacks en camera’s de beursvloer op mogen. Als dat maar goed komt!

Bethesda fail

Misery loves company zeggen ze hier in Amerika en na het E3 2018 badge debacle zou je denken dat de jongens wat peace of mind wordt gegund. Vooral op hun favoriete persconferentie: Bethesda. Niets is minder waar, ondanks het feit dat we direct vanaf de badge pick-up naar Bethesda vertrekken komen we niet meer binnen en moeten we de persconferentie aan onze neus voorbij laten gaan. Vooral Jelle die een innige band met Bethesda erop na houdt heeft het er moeilijk mee.

Dit keer een dag vol downs en te weinig ups, als dit maar geen voorbode is voor de rest van E3 2018!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch