Menu Premium
Loading...

Turtles in Time bestaat 25 jaar!

26/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Cowabunga! Het is alweer 25 jaar geleden dat het legendarische Turtles in Time op de SNES uitkwam en dat gaan we natuurlijk vieren. Hoe gaan we dat vieren? Sowieso bestellen we pizza en doen we allemaal bandana’s voor de ogen, maar eerst duiken Jelle en Koos de studio in voor een hommage aan de grondleggers van het militate dieren tekenfilm genre. Check het in 25 Jaar Turtles in Time!

Turtles in Time is niet van de troon te stoten

Heerlijk die nostalgia. Koos en Jelle brengen je in de vibe van “Weet je nog?”. Hoe kan het ook anders, want zodra je de eerste Teenage Mutant Ninja Turtles chant uit de theme song hoort, dan word je overspoeld met een gevoel van intens geluk. Zo niet, dan ben je waarschijnlijk heel jong. Is niet erg, maar dan heb je wel wat gemist. Gelukkig kunnen Jelle en Koos je tot in detail uitleggen wat je gemist hebt.

Er worden nog steeds games van de Turtles gemaakt, maar eerlijk is eerlijk; Turtles in time is nooit overtroffen. Het maakte niet uit hoe sterk de hardware van de consoles waren, of welk team erachter zat, Turtles in Time is niet van de troon te stoten. Een game die er voor de SNES standaard erg mooi uitzag en een heerlijke gameplay had. Een pareltje waarin je co-op de Foot Soldiers een collectief pak slaag kon geven. Felle kleuren en sound effects van het niveau verjaardagskaart die in je hoofd blijven zitten tot volgende week.

Jelle en Koos nemen je mee naar een tijd waarin je nog games huurde bij de videotheek en je controller met een draad vastzat aan je console. Herleef dat moment van thuiskomen van school en voor de televisie wachten op de theme song van je favoriete pizzapromoters.  Laat je onderwijzen over de evolutie van de Turtles in 25 Jaar Turtles in Time!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch