Menu Premium
Loading...

Emiel en Koos blikken terug op 25 jaar Super Nintendo

11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeuj, de SNES is 25 jaar geworden vandaag. Koos en Emiel gaan even terug in de tijd en gaan hun favoriete SNES titels bespreken en laten zien. De Super Nintendo Entertainment System heeft wereldwijd 49 miljoen exemplaren verkocht, wat best wel veel is voor het 16-bit tijdperk. Hij kwam uit op 21 november op 1990 in Japan, in Amerika kwam hij in 1991 uit en in Europa op 1992.

De release van de console zorgde ook voor een chaos in Japan, waardoor consoles naderhand alleen maar in het weekend verkocht mogen worden. Aangezien heel Japan ziek was op de release date.

Super Nintendo het mooiste verjaardagscadeau van Koos

Koos kreeg als klein jongetje voor zijn verjaardag een Super Nintendo, blijer dan dat moment is hij nooit meer geweest. Hij heeft net als Emiel super veel op de SNES gespeeld en gezamenlijk bespreken ze gouden Super Nintendo titels als: Super Mario World, Mario Kart, Donkey Kong Country en many more.

Nagellak remover als wondermiddel voor je SNES

Een nostalgisch item vol oude momenten. Er schijnt ook een wondermiddel te zijn wat nagellak remover heet. Aangezien de SNES van Koos helemaal geel is kwam Emiel met een goed idee. Als je nagellak remover over je console doet dan schijnt hij weer zijn oude kleur terug te krijgen.

Wat zijn jouw mooiste herinneringen aan de Super Nintendo en welke games hebben op jou de meeste indruk gemaakt?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch