Menu Premium
Loading...

2020 in 40 stellingen: Cyberpunk 2077, Half-Life Alyx en Destiny 3

18/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor 40 stellingen over van alles en nog wat als het aankomt op games. JJ heeft er weer teveel verzonnen om op te noemen, maar uiteindelijk zijn er 40 overgebleven. Aan hemzelf, Skate en Jelle om de stellingen met ja of nee te beantwoorden. En jij kunt natuurlijk ook weer een poll invullen. Een poll met vragen over onder meer Cyberpunk 2077, Half-Life Alyx en Destiny 3.

Cyberpunk 2077

Met de kennis van nu was er misschien wat anders gereageerd op de stellingen rondom Cyberpunk 2077. Amper twee dagen na het opnemen van het item werd namelijk bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 uitgesteld is tot september 2020. De release date in april bleek te ambitieus en mensen betwijfelen nu zelfs of de release date in september wel gehaald zal worden. Maar goed, met de kennis van dinsdag beantwoorden Jelle, Skate en JJ de stellingen over Cyberpunk 2077.

Half-Life Alyx

De VR game van 2020, kunnen we nu al wel stellen. Of het ook een succes zal gaan zijn is natuurlijk afwachten, maar alles en iedereen springt al een gat in de lucht dat de naam Half-Life überhaupt weer valt. Het is geen Half-Life 3, maar het is iets. Iets.

Destiny 3?

Gaat dit jaar het jaar zijn dat de opvolger van Destiny 2 wordt aangekondigd? De game is nog steeds zeer succesvol, populair en wordt nog steeds massaal gespeeld. Er lijkt dus niet veel aanleiding te zijn om een nieuwe Destiny dit jaar uit de doeken te doen. Maar al is het een naam, een logo of wat dan ook. Gaan we dit jaar iets zien van Destiny 3?

En zoals deze week de standaard is kun jij ook gewoon weer meedoen door de poll vol met stellingen in te vullen. Hieronder is het mogelijk om de poll 1 keer (!) in te vullen. Wees dus zeker van je antwoorden, want eenmaal ingevuld en verstuurt is er geen weg meer terug.

Een aantal van de stellingen zijn gemaakt door community-lid Niels Lobbezoo. Ere wie ere toekomt!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch