Menu Premium
Loading...

2017 in Tech

28/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Steven zijn de studio ingedoken om eens uitgebreid te gaan terugblikken op hoe de tech-industrie zich heeft ontwikkeld in 2017. Uiteraard was het de bedoeling dat nieuwbakken presentator Kevin dit duo tot trio zou maken. Helaas heeft Kevin een ongeluk gehad, waardoor hij niet aanwezig kan zijn. Geen zorgen, Kevin maakt het naar omstandigheden goed, maar enige hersteltijd is genoodzaakt. Maar Steven en Koos pakken de draad op. De heren pakken enkele onderwerpen bij de haren die tech-jaar 2017 hebben gedefinieerd. Ben je benieuwd naar de zienswijze van Koos en Steven op deze onderwerpen? Check nu 2017 in Tech op Gamekings.tv!

Hoe gevaarlijk kan Artificial Intelligence nou daadwerkelijk worden?

Een van de hot topics die Steven en Koos bespreken is AI. Binnen gaming lijkt dit een pijnpunt als het aankomt op echte vooruitgang. Kunstmatige intelligentie is volgens velen een gecompliceerde aangelegenheid, zoals Sid Lukkassen eerder dit jaar al feilloos heeft uitgelegd. Hiernaast kunnen de heren het niet laten even te babbelen over cryptocurrency. Overigens zijn we op de redactie nog altijd druk aan het minen.

Voor de gene die nog niet van die term gehoord hebben:  de enige manier om deze valuta’s te genereren is door het berekenen van ingewikkelde wiskundige formules. Die formules zijn transacties die plaatsvinden in het netwerk. Door die transacties te berekenen word je uiteindelijk beloond met de desbetreffende coin die je aan het minen bent. Hiernaast gaan de heren het hebben over zelfrijdende auto’s. In de toekomst lijkt dit de norm te gaan worden op de wegen, maar over de vraag wanneer het daadwerkelijk zover is, wordt volop gediscussieerd.

Wat is jullie opgevallen in het afgelopen tech-jaar? Zijn jullie het eens met de boute stellingen van Koos en Steven? Laat je horen in de comments onder ‘2017 in Tech’ op Gamekings.tv!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch