Menu Premium
Loading...

2017 in Series

30/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het volgende Premiumitem in deze Dubbeldikke Kerstweek staat voor je klaar. Dit keer zijn Melle, Jelle en JJ de studio ingedoken om het eens te gaan hebben over de series van afgelopen jaar. Eerder zag je al hoe de Gamekings terugblikten op de films van 2017. Melle, Jelle en JJ bespreken nu hoe ze series in 2017 beleefd hebben. De heren zijn namelijk alle drie flink aan het bingen geslagen in 2017, zoals dat in 2016 en 2015 eigenlijk ook al het geval was. Ben je benieuwd wat de heren is opgevallen in het afgelopen seriejaar? Check nu ‘2017 in Series’ met Melle, Shelly en Koos!

Zijn er te veel series?

Series zijn booming, zoveel is duidelijk. Sinds een aantal jaar heb je als consument de keuze uit een breed scala aan toffe series. De opkomst van de streamingsdiensten zal hier ongetwijfeld aan hebben bijgedragen. Tegelijkertijd is het zo dat series meer tijd en ruimte bieden voor bijvoorbeeld character development. Zo brengen de meeste series een bepaalde mate van diepgang, die in veel films vaak niet terug te vinden is. Melle, Jelle en JJ discussiƫren in deze kerstige Premiumdiscussie over waar het medium serie de komende jaren heengaat. Uiteraard benoemen de Gamekings eveneens hun favoriete series van 2017.

Welke series hebben jullie gecheckt in 2017? Hoe kijken jullie terug op het zevende seizoen van Game of Thrones? Volg je nog steeds trouw The Walking Dead op de voet? Laat je horen in de comments onder ‘2017 in Series’ met Melle, Shelly en Koos op Gamekings.tv!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch