Menu Premium
Loading...

2017 in Films

25/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het afgelopen jaar was bewogen, zoals dat eigenlijk ieder jaar het geval is. Bij Gamekings richten we ons, zoals bekend, voornamelijk op games. Als popculture-fanaten schromen we echter niet om onze mening te geven over films, series en tech. Dit komt tot uiting in de verschillende items die wekelijks op Gamekings.tv te zien zijn. Denk hierbij aan Techkings, Filmkings en de vele Premium-discussies. Tijdens de Dubbeldikke kerstweken willen we gaan terugblikken op het afgelopen jaar. In dit item zoomen we in op het filmjaar 2017. Melle, Koos en JJ zijn klaar gaan zitten om eens uitgebreid terug te gaan blikken. Check nu ‘2017 in Films’ op Gamekings.tv!

Hoe kijken de Gamekings terug op het filmjaar 2017?

De afgelopen jaren is er voor liefhebbers van popculture steeds meer interessants de zien op het witte doek. Zo hebben we weer een legio aan Marvel-films en series gezien. Toegegeven, de producties zijn niet allemaal even goed en sommige films en series hebben ook terechte kritiek gekregen vanuit de media. Ook raken steeds meer mensen ‘Marvel-moe’. Toch is het mooi dat we goed aan ons trekken komen tegenwoordig, want dat is echt wel eens anders geweest. Ook de nieuwe Star Wars-film, Episode VIII: The Last Jedi, is inmiddels door menigeen bekeken. In de in-depth review van vorige week heb je de mening van de Gamekings kunnen aanhoren. Feit blijft dat de film een behoorlijke impact heeft gehad. Uiteraard hebben de heren en dame dit jaar meer films gezien dan Star Wars en Marvel hun producties.

Hoe kijken jullie terug op het filmjaar 2017? Ben je teleurgesteld of heb je dit jaar genoeg toffe films gezien? Laat je horen in de comments onder ‘2017 in Films’!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch