Menu Premium
Loading...

2014 FIFA World Cup Brazil Review

16/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nederland doet deze zomer natuurlijk gewoon mee op het WK. Na een relatief makkelijke kwalificatiereeks, waarin Oranje af en toe geweldig voetbal liet zien, is het nu aan de jongens van Van Gaal om zich ook op het eindtoernooi op positieve manier te laten zien. Hoewel de verwachtingen niet al te hoog zijn, gaan we er toch maar vanuit dat we tenminste de groepsfase overleven. Mocht dit overhoop toch niet lukken, dan kun je als trouwe Oranje-fan het nog altijd opnieuw proberen in 2014 FIFA World Cup Brazil. Ook JJ en Skate hebben met Oranje deelgenomen aan het WK en delen nu hun ervaring in deze 2014 FIFA World Cup Brazil review.

Ze hebben bij EA er dit jaar voor gekozen om in plaats van DLC toe te voegen aan FIFA 14, een gloednieuwe game te bouwen rondom het WK 2014 in Brazilië, namelijk: 2014 FIFA World Cup Brazil. Naast alle WK elftallen die aanwezig zijn in de game, bevat het spel ook een hoop verbeteringen ten opzichte van de eerder verschenen FIFA 14. Denk hierbij aan kleine tweaks die de game net wat vloeiender en fijner maken. Details hoor je natuurlijk van JJ en Skate in de video. Daarnaast hebben ze bij EA ook gewerkt om de game de echte WK-vibe te geven. Zo bevat de game sfeerbeelden van de verschillende fans uit alle deelnemende landen, in Nederland bijvoorbeeld het Museumplein in Amsterdam.

De vraag is nu of deze standalone 2014 FIFA World Cup Brazil de moeite waard is om in huis te halen als je met FIFA 14 al de complete ervaring in huis kan hebben. Het antwoord op deze en natuurlijk nog veel meer vragen hoor je van JJ en Skate die uitgebreid voor je zijn gaan zitten voor deze 2014 FIFA World Cup Brazil review.

Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: EA Sports
Platform: PlayStation 3 en Xbox 360

2014 FIFA World Cup Brazil Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch