Menu Premium
Loading...

2014 FIFA World Cup Brazil Hands-on

04/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pascal is laatst afgereisd naar Parijs om daar de gloednieuwe FIFA-game te checken. Nu denk je misschien: “Is dat niet een beetje vroeg?” Het antwoord daarop is nee, want het gaat hier niet om FIFA 15, maar om 2014 FIFA World Cup Brazil. EA heeft besloten om een gehele game te bouwen rondom het WK, maar de vraag is natuurlijk: Is de standalone 2014 FIFA World Cup Brazil wel nodig naast FIFA 14? Het voorlopige antwoord hierop hoor je van Pascal en JJ in deze 2014 FIFA World Cup Brazil hands-on.

De vorige FIFA World Cup-game van EA werd met open armen ontvangen door de voetbalfans. Volgens sommigen is deze game nog altijd een van de beste FIFA-games in de serie, maar dit is natuurlijk geen garantie voor een geweldige FIFA World Cup-game in 2014. Ditzelfde denkt JJ, want hij is nogal sceptisch over deze game. Logisch ook natuurlijk, want 2014 FIFA World Cup Brazil had misschien ook goed gepast als DLC voor FIFA 14, zoals het geval was bij het afgelopen EK. Electronic Arts heeft dus de loodzware taak om straks binnen een paar maanden twee volledige FIFA-games af te leveren en of ze goed op koers liggen, hoor je van Pascal en JJ in deze hands-on van 2014 FIFA World Cup Brazil.

Belangrijk is natuurlijk ook of de vibe van het WK goed overgebracht kan worden door EA in deze game. Brazilië is een voetballand pur sang en daardoor lijkt deze taak geen hele moeilijke te gaan worden voor de ontwikkelaar en tevens uitgever van de game. Gaat de vlag straks dus uit voor deze game? Kunnen we het gehele WK straks dubbel gaan beleven door middel van 2014 FIFA World Cup Brazil? Je hoort het van Pascal en JJ in 2014 FIFA World Cup Brazil Hands-on.

Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: EA Sports
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

20140303_fifawksplash2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch