Menu Premium
Loading...

198X Review – Kopen, budgetbak of slopen?

27/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Boris hebben het 198 keer gedaan met 198x! Ze gaan je vertellen of je deze game moet slopen, kopen of uit de budgetbak moet vissen. Enjoy!

Zijn we moe na het 198 keer doen met 198X?

Jelle en Boris hebben al die games eens flink gespeeld en zijn nu behoorlijk moe, of kwam dat toch door de hitte? Hiervoor namen we een item op over backwards compatibiliy en nu knallen we gewoon nog even door met de oude games, maar dan nog een tikkeltje ouder!

Moet je deze game halen?

Jelle en Boris gaan je vertellen of je deze game moet kopen, je zuurverdiende centjes eraan uit moet geven, want dat wil je toch uiteindelijk weten? Het is een arcade game, maar dan anders. Het is een game met meerdere games erin, verwarend? Wacht maar.  We gaan racen, schieten, springen en alles wat je van games gewend bent, en wat is het een trip down memory lane voor met name Boris! Hij herleeft zijn jeugd in deze game en vind het concept dan ook awesome. Kunnen de mannen ook ontsnappen in deze game? Je hoort het allemaal.

Ga jij 198X halen? Ga jij je centen eraan uit geven? Laat het ons weten in de comments en stel daar al je vragen over de game. Wij proberen ze allemaal te beantwoorden! Vertel ons ook vooral wat je van het concept van deze game vind want daar zijn we erg benieuwd naar.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch