Menu Premium
Loading...

15 jaar Gamekings: De vetste afleveringen

11/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja mensen, jullie lezen het goed. Gamekings bestaat 15 jaar en dat betekent natuurlijk feest! Om dat te vieren pakken we groots uit! Zo kunnen jullie de komende tijd super toffe items verwachten over de afgelopen 15 jaar. Om dit spektakel af te knallen, zien jullie hier het eerste item vol legendarische Gamekings momenten. Check snel 15 jaar Gamekings: De vetste afleveringen.

Jullie kennen ze al toen ze nog Gamekings broekies waren, maar nu 15 jaar later zitten Melle, Skate, Jelle en Boris voor jullie klaar om, speciaal door de redactie gekozen, epische momenten voor jullie te herbeleven. Deze veteranen zijn natuurlijk over de hele wereld geweest. Zo hebben ze de meest vette tripjes gedaan en hoewel de camera niet altijd aan stond terwijl er de meest gruwelijke dingen gebeuren, vaak genoeg stond hij gelukkig wel aan en dat leverde gouden footage op!

Dit zijn nog maar een handje vol epische momenten uit de Gamekings geschiedenis. Natuurlijk zijn er nog veel meer, maar die bewaren we voor een later moment. Zo zullen er tijdens de Firstlook Nights nog veel meer van dit soort momenten te zien zijn! Welke momenten uit Gamekings afleveringen zijn jullie het meest bijgebleven? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch