Menu Premium
Loading...

15 jaar Gamekings – De meest beruchte Gamebesprekingen

18/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jullie al op gamekings.tv hebben gezien en gehoord, bestaat Gamekings 15 jaar! Dat zijn al heel wat jaren aan games reviewen. Zo zijn de heren en dame van Tokyo tot aan LA geweest om de nieuwste games te checken. Nu zijn al die games van jaren terug natuurlijk flink verouderd, maar wat vonden zij er van toen ze nog spiksplinternieuw waren? Boris, Melle, Skate en Jelle blinken terug op 15 jaar Gamekings – De meest beruchte Gamebesprekingen.

Er zijn in de afgelopen 15 jaar een paar legendarische reviews gefilmd, waar alles voor uit de kast werd getrokken. Van pruiken tot hele kostuums; alles werd uit de kast getrokken. Er is afgezien, maar vooral ook veel gelachen. Zo komen er reviews vanuit de studio voorbij die om de paar jaar weer omgebouwd werd tot een geniale set. En zo zijn de veteraren er zelf ook aardig anders uit gaan zien in de afgelopen 15 jaar games reviewen.

In dit item blikken de heren terug op een aantal onvergetelijke reviews. Dit zijn nog maar een paar toffe momenten uit de Gamekings geschiedenis. Zo zullen er tijdens de Firstlook Nights nog veel meer van dit soort momenten te zien zijn! Welke momenten uit Gamekings afleveringen zijn jullie het meest bijgebleven? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch