Menu Premium
Loading...

15 Februari: D-Day. Hoe gaan we dit op Gamekings aanpakken?

07/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tijd is gekomen, de doomsday klok staat nu op 12 uur. Op 15 februari barst het los, wel liefst 6 game releases op dezelfde dag, pure waanzin natuurlijk. Je arme portemonnee kan zich beter maar verstoppen want 15 februari wordt een dure grap als je geïnteresseerd bent in alle 6 de games. Nu zit JJ aan tafel om je alles te vertellen over 15 februari en wat er allemaal precies uitkomt, en om je te waarschuwen om eerst reviews te checken voordat je er blind induik. Welke games komen er allemaal uit?

Crackdown 3

Cracker de snack daar is Crackdown 3 dan bijna. Alweer het derde deel in de Crackdown serie keer je nu weer terug naar de destruction shooter met deze keer de geweldige Terry Crews aan je zij. Het interessanste van Crackdown 3 is de toevoeging van Microsofts cloud systeem voor de multiplayer. Hierdoor speelt de game veel soepeler en de destructions gebeuren in real-time bij iedereen. Dus als gebouw a naar beneden valt in duizend stukjes ziet Henk het ook gebeuren.

Far Cry New Dawn

It’s a new day it’s a new dawn, it’s Far Cry. Far Cry komt gewoon met een nieuw deel en dit keer speel je in een mad max look-a-like wereld vol kleur. Het verhaal speelt zich af 15 jaar na Far Cry 5, in de hoofdrollen zitten dit keer twee dames genaamd Mickey and Lou van de Highwaymen.

Jump Force

Anime fans unite, een fighting game met al je favorieten anime karakters. Karakters uit Rurouni Kenshin, Naruto, Dragonball Z, JoJo’s Bizarre Adventure, Hunter x Hunter, Bleach en zelfs One Piece. Dit gaat dus een fucking vette game worden voor fighter fans die anime kijken. Maak plaats DBZ Fighters there’s a new sherrif in town.

Metro Exodus

Metro lijn D richting de Akkers. Een nieuwe Metro die weer het verhaal volgt van onze trouwe ouwe rus Artyom, en dit keer zit je niet in een metro of ondergronds maar gewoon in een trein die alle seizoenen afgaat.

 

Prijslijst (volgens tweakers.net)

Metro Exodus: PS4: € 49,90 Xbox: € 49,75 PC:€ 46,99

Jump force: PS4: € 50,49 Xbox: € 50,49

Far Cry: New Dawn: PS4: € 37,99 Xbox: € 39,99 PC: € 34,99

Crackdown 3: Xbox: € 54,49 (ook beschikbaar via de Game-pass van Xbox)

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch