Menu Premium
Loading...

Call of Duty vs Battlefield Discussie

07/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alles is nieuw… en we houden niet op. We komen namelijk met Gamekings Premium. Weet je nog niet wat premium is? Check hier hoe Jelle en Boris je alles uitleggen over Gamekings Premium!

Nadat de reveal trailer van Call of Duty: Infinite Warfare naar buiten was gebracht, was deze in korte tijd een van de meest gehate video’s op YouTube. Vlak daarna kwam de reveal trailer van Battlefield 1 die vervolgens een van de meest geliefde video‚Äôs werd op YouTube. Maar hoe komt dit? We bespreken het in de Call of Duty vs Battlefield discussie!

Boris, Skate en JJ gaan de discussie aan in dit nieuwe premium item over Call of Duty en Battlefield, maar wat maakt de ene nou precies anders en waarom verkoopt de ene meer dan de ander? Waarom krijgt de Battlefield 1 trailer minder haat dan de Call of Duty: Infinite Warfare trailer? Deze punten komen allemaal aan bod en er wordt ook nog eens uitgebreid op ingegaan.

Hoe kijk jij tegen deze discussie aan en wat vond jij van deze discussie? Wil jij meer zien van dit soort discussies? Check snel dit nieuwe Gamekings Premium item en laat je mening spreken in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch