Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #101 over Justin Roiland, Marvel Studios & Lance Reddick

26/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Staat de koffie al klaar want Nerd Culture #101 staat op je te wachten. In deze aflevering blikken we terug op het jaar 2001 waarin er nogal veel gebeurde in de wereld. Los van het feit dat het een uitstekend filmjaar was, is het natuurlijk ook het jaar van 9/11. De dag waarop vliegtuigen zich door het World Trade Center boorden en de wereldverhoudingen op scherp werden gezet.

Justin Roiland doorbreekt de stilte na wegvallen aanklacht huiselijk geweld

We hebben deze week nieuws over Justin Roiland. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de Rick & Morty creator gecanceld is bij Disney, Hulu, Adult Swim en Squanch Games. Dit leek in eerste instantie te gaan om een zaak omtrent huiselijk geweld. Deze zaak is inmiddels geseponeerd, daarom laat Justin Roiland eindelijk weer van zich horen en is hij boos op iedereen die hem schuldig bevond zonder dat daar een rechter aan te pas kwam. Deze zaak ging echter puur alleen over het huiselijke geweld in 2020, de beschuldigingen omtrent ongepaste communicatie met minderjarige meisjes is nog niet bewezen of ontkracht. Wordt vervolgd.

Lance Reddick overleden op 60-jarige leeftijd

Afgelopen week kregen we ook te horen dat de legendarische Lance Reddick op 60-jarige leeftijd is overleden. Hij lijkt aan natuurlijke oorzaken gestorven te zijn, al is er op dit moment nog niet veel duidelijk. Lance Reddick speelde in epische films en series waaronder The Wire en John Wick. Ook wist hij zijn stempel te drukken in gaming door ander andere te spelen in Horizon: Forbidden West en als Commander Zavala in Destiny 2.

Opschudding bij Marvel Studios

Victoria Alonso is ontslagen bij Marvel Studios. Alonso was Marvel’s president van physical production, post-production, VFX and animation. Nu gaat het al een tijdje niet zo lekker bij Marvel / Disney en dan weet je dat er op een gegeven moment koppen gaan rollen. De CGI effecten en vooral ook VFX arbeidsomstandigheden lagen al een langere tijd onder vuur bij Marvel waarbij er een crunch en angstcultuur leefde. Is dit het resultaat van mismanagement of is er hier iets anders aan de hand?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch