Menu Premium
Loading...

007 Legends Review

21/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skyfall verschijnt eind deze maand en een nieuwe James Bond film betekent een nieuwe James Bond Game. Omdat de charmante spion 50 jaar bestaat, draait 007 Legends niet alleen om Skyfall, maar ook om zes klassieke Bond films waar je met Daniel Craig doorheen ploegt. Is 007 Legends een dertien in een dozijn slechte James Bond game of weet hij je toch met zijn kwaliteit te verrassen? Dennis en Simon zingen in ieder geval de James Bond-tune speciaal voor deze 007 Legends Review.

007 Legends wordt ontwikkeld door Eurocom. Een studio die vorig jaar de games Rio, GoldenEye 007: Reloaded en Disney Universe op de markt hebben gebracht. GoldenEye 007: Reloaded werd redelijk goed ontvangen door critici. Deze game was echter een remake, waardoor het niet vervelend was dat de game verouderd aanvoelde. Nu moet de studio zich echter bewijzen door een hedendaagse shooter af te leveren. Aangezien de game 19 oktober op de markt verschenen is en Medal of Honor: Warfighter zes dagen later al verkrijgbaar is, moet de Bond game veel uit de kast trekken om zijn hoofd boven water te houden.

De zes uitverkoren films die in de game langskomen zijn Goldfinger, On Her Majesty’s Secret Service, Moonraker, Licence to Kill en Die Another Day. Het aparte is echter dat Skyfall niet direct speelbaar is. Dit gedeelte van de game kun je later, als de film verschenen is, via downloadable content nog binnenhalen.

Of de game bestaansrecht heeft en een beetje eer doet aan de 50-jarige legacy van Bond, kun je nu checken in de 007 Legends Review.

Ontwikkelaar: Eurocom
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 3, PC, Wii U enĀ Xbox 360

007 Legends Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch